Pritaikyti sutikimo parinktis

Naudojame slapukus, kad galėtumėte efektyviai naršyti ir atlikti tam tikras funkcijas. Toliau rasite išsamią informaciją apie visus slapukus kiekvienoje sutikimo kategorijoje.

Slapukai, priskirti kategorijai „Būtini“, saugomi jūsų naršyklėje, nes yra būtini norint įjungti pagrindines svetainės funkcijas. ... 

Visada aktyvus

Būtini slapukai yra labai svarbūs pagrindinėms svetainės funkcijoms atlikti, o svetainė be jų neveiks numatytu būdu.

Šie slapukai nesaugo asmens identifikavimo duomenų.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Funkciniai cookies padeda atlikti tam tikras funkcijas, pavyzdžiui, dalytis svetainės turiniu socialinės žiniasklaidos platformose, rinkti atsiliepimus ir kitas trečiųjų šalių funkcijas.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Analitiniai cookies naudojami norint suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetaine. Šie slapukai padeda pateikti informaciją apie lankytojų skaičiaus metriką, atmetimo rodiklį, srauto šaltinį ir kt.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Našumo cookies naudojami norint suprasti ir išanalizuoti pagrindinius svetainės našumo indeksus, kurie padeda lankytojams suteikti geresnę vartotojo patirtį.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Reklaminiai cookies naudojami norint pateikti lankytojams pritaikytą reklamą pagal puslapius, kuriuose jie anksčiau lankėsi, ir analizuoti reklamos kampanijos efektyvumą.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Apie sezoninę virtuvę: pokalbis su Renata Ničajiene

2025-07-17 - 2025-07-17

Time

17:30 - 19:00

Location

Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešoji biblioteka
H. Manto g. 25, Klaipėda
Liepos 17 dieną 17.30 val. visus Klaipėdos miesto gyventojus ir svečius kviečiame į nostalgiškų skonių ir potyrių kelionę – susitikimą su žaviąja Renata Ničajiene – visiems puikiai pažįstama, tinklaraščio „Sezoninė Virtuvė“ ir kulinarinių knygų autore.
Renatai sezoninė virtuvė – jos gyvenimo būdas. O maisto gaminimas – pašaukimas ir aistra. Namų virtuvės šefe Renata dirba daugiau nei 20 metų. Kaip Renata teigia: „Tai pats mėgstamiausias mano darbas! Galėčiau valandų valandas kurti virtuvėje, o po to iki begalybės kalbėti apie patiekalų skonius bei netikėtus jų derinius. Tikiu, kad viskas, kas daroma su meile ir didele aistra, įgauną neįtikėtiną sėkmės pagreitį. Būtent tokia yra ir mano tinklaraščio Sezoninė Virtuvė istorija!“
Renatos parašytų kolekcijoje: „Gero maisto dienoraštis“ knygų serija, „Nostalgiški skanumynai“, „Sezoninė Virtuvė. 200 receptų pagal metų laikus”, „Sezoninių skanumynų istorijos“. Knygos puikiai pažįstamos skaitytojams ir itin vertinamos už nuostabius tikrus receptus iš mus supančių sezoninių ingredientų, vaikystės ir jaunystės skanėstų istorijas ir galimybę tęsti gražias šeimos kulinarines tradicijas, išsaugant sena ir įberiant šiek tiek šių dienų gyvenimo prieskonių.
Renginio metu galėsite įsigyti autorės knygų su asmeniniu
palinkėjimu (atsiskaitymas grynaisiais pinigais).