Pritaikyti sutikimo parinktis

Naudojame slapukus, kad galėtumėte efektyviai naršyti ir atlikti tam tikras funkcijas. Toliau rasite išsamią informaciją apie visus slapukus kiekvienoje sutikimo kategorijoje.

Slapukai, priskirti kategorijai „Būtini“, saugomi jūsų naršyklėje, nes yra būtini norint įjungti pagrindines svetainės funkcijas. ... 

Visada aktyvus

Būtini slapukai yra labai svarbūs pagrindinėms svetainės funkcijoms atlikti, o svetainė be jų neveiks numatytu būdu.

Šie slapukai nesaugo asmens identifikavimo duomenų.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Funkciniai cookies padeda atlikti tam tikras funkcijas, pavyzdžiui, dalytis svetainės turiniu socialinės žiniasklaidos platformose, rinkti atsiliepimus ir kitas trečiųjų šalių funkcijas.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Analitiniai cookies naudojami norint suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetaine. Šie slapukai padeda pateikti informaciją apie lankytojų skaičiaus metriką, atmetimo rodiklį, srauto šaltinį ir kt.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Našumo cookies naudojami norint suprasti ir išanalizuoti pagrindinius svetainės našumo indeksus, kurie padeda lankytojams suteikti geresnę vartotojo patirtį.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Reklaminiai cookies naudojami norint pateikti lankytojams pritaikytą reklamą pagal puslapius, kuriuose jie anksčiau lankėsi, ir analizuoti reklamos kampanijos efektyvumą.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Prancūziškos gastronomijos diena „Sultys ir pienas” 

2024-06-22 - 2024-06-22

Time

12:00 - 18:00

Location

Klaipėdos Kultūros fabrikas
Bangų g. 5A, Klaipėda
„Sultys ir pienas” – tai jau antrą kartą vykstanti prancūziškos gastronomijos diena Klaipėdoje, skirta natūraliesiems vynams, Bretanės regiono vynuogynams ir Prancūzijos sūrių įvairovei.
Birželio 22d. Klaipėdos kultūros fabrike laukiami visi, kuriems įdomu pažinti prancūziškų ūkių kultūrą, mėgautis „skaniu”, lengvu ir įkvepiančiu bendravimu, patirti naujų skonių atradimų džiaugsmą.
Visa diena nuo 12 iki 18 val. bus skiriama degustacijoms ir gyvam bendravimui su iš Prancūzijos atvykusiais vyndariais, taikančiais biodinaminės žemdirbystės principus bei natūralios fermentacijos metodus. Turėsime galimybės paragauti daugiau nei 20 skirtingų vynų rūšių iš 7 Vakarų Prancūzijos vynų ūkių. Taip pat skanausime kruopščiai parinktus sūrius, idealiai derančius su degustuojamais vynais, kuriuos iš Beillevaire sūrinės į Klaipėdą jau antrą kartą specialiai veža Jean-Philippe Rougier, galintis papasakoti viską apie prancūziškus sūrius!
19 val. Gurmanų dieną vainikuos dramatiška komedija filmo „Sous le ciel d’Alice” („Po Alisos dangum”) peržiūra Kultūros fabriko kino salėje, į kurią kviečiame kartu su Prancūzų institutu Lietuvoje.
Prancūziškos gastronomijos dieną kviesime pasimėgauti bretoniškais, grikių miltų „MiamMiam Crêpes” tiesiai iš prancūziško maisto vagonėlio!