Pritaikyti sutikimo parinktis

Naudojame slapukus, kad galėtumėte efektyviai naršyti ir atlikti tam tikras funkcijas. Toliau rasite išsamią informaciją apie visus slapukus kiekvienoje sutikimo kategorijoje.

Slapukai, priskirti kategorijai „Būtini“, saugomi jūsų naršyklėje, nes yra būtini norint įjungti pagrindines svetainės funkcijas. ... 

Visada aktyvus

Būtini slapukai yra labai svarbūs pagrindinėms svetainės funkcijoms atlikti, o svetainė be jų neveiks numatytu būdu.

Šie slapukai nesaugo asmens identifikavimo duomenų.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Funkciniai cookies padeda atlikti tam tikras funkcijas, pavyzdžiui, dalytis svetainės turiniu socialinės žiniasklaidos platformose, rinkti atsiliepimus ir kitas trečiųjų šalių funkcijas.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Analitiniai cookies naudojami norint suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetaine. Šie slapukai padeda pateikti informaciją apie lankytojų skaičiaus metriką, atmetimo rodiklį, srauto šaltinį ir kt.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Našumo cookies naudojami norint suprasti ir išanalizuoti pagrindinius svetainės našumo indeksus, kurie padeda lankytojams suteikti geresnę vartotojo patirtį.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Reklaminiai cookies naudojami norint pateikti lankytojams pritaikytą reklamą pagal puslapius, kuriuose jie anksčiau lankėsi, ir analizuoti reklamos kampanijos efektyvumą.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Grįžti
2020-11-06

Radisson Blu hotel suteiktas „Safe & Clean” tarptautinis sertifikatas

Džiaugiamės ir dalinamės pozityvia žina:

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija suteikia viešbučiui „Radisson Blu Hotel, Klaipėda ” Švaraus ir saugaus Lietuvos svetingumo sektoriaus ženklą.

 

“SAFE &CLEAN” ženklas

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija parengė svetingumo verslo savikontrolės kriterijų sąrašą ir gaires, apimančias – darbuotojų sveikatos, svečių saugumo, maisto tvarkymo, patalpų valymo ir dezinfekavimo sritis. Tai ne tik rinkodarinė priemonė svetingumo verslui, siekiančiam susigrąžinti savo svečius ir pritraukti naujus, maksimaliai užtikrinant jų saugumą, bet ir labai naudinga metodinė priemonė. Vadovaujamasi pasauline praktika – Pasaulio sveikatos organizacijos (angl. WHO) rekomendacijomis bei gerąja kitų šalių praktika diegiant saugumo ir švaros standartus viešbučiuose ir restoranuose.